Sporthalverhuur

SPORTHAL VERHUUR BIJ SPORTCENTRUM VU

Het is mogelijk om (een deel van) onze locatie te huren voor één of meerdere uren of een dag(deel) in de regio Amsterdam. Twee grote sporthallen, drie sportstudio’s en een vechtsportzone zijn te huur.  Door het lesrooster van de locatie Uilenstede te bekijken, kun je zien of de gewenste sporthal, studio of vechtsportzone beschikbaar is op het gewenste moment.

SPORTHAL

Sportcentrum VU heeft twee grote sporthallen tot haar beschikking. Een sporthal is te huren als geheel, maar ook als een deel. Beide sporthallen zijn te verdelen in verschillende gedeeltes. Voorbeelden van sporten die in de sporthal te doen zijn: basketbal, volleybal, badminton, tennis, zaalvoetbal, zaalhockey en nog veel meer. Het is belangrijk om te weten dat Sportcentrum VU niet in alle materialen kan voorzien.

STUDIO

Sportcentrum VU beschikt over drie studio’s. Onlangs is er verbouwd bij Sportcentrum VU en zijn er nieuwe studio’s toegevoegd. De studio’s zijn alleen te huur als geheel. Deze studio’s zijn ook te boeken in combinatie met workshops of demonstraties. Voorbeelden hiervan zijn paaldansen, zumba, pilates en schermen. Kijk hier voor een volledig overzicht.

VECHTSPORTZONE

Bij de verbouwing is er een tweede verdieping op de fitnesszaal gebouwd, hier is onder andere een vechtsportzone geplaatst. De vechtsportzone bestaat uit een boksring en bokszakken. Hier zijn lessen zoals, boksen, kickboksen en krav maga. De materialen die nodig zijn voor deze lessen zijn allemaal aanwezig bij Sportcentrum VU.

LOCATIE

Al deze locaties zijn op de locatie Uilenstede in Amstelveen.
Uilenstede 100
1183 AM Amstelveen

Klik hier voor de actuele openingstijden.

MEER INFORMATIE

Wil je meer weten over de verhuur van de sporthallen, studio’s en de vechtsportzone of heb je een specifieke vraag? Neem contact op met Michael Arentsen – m.arentsen@vu.nl

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2019 - Vrije Universiteit Amsterdam