SVU Volleybal

Studentenvolleybalvereniging Amsterdam

SVU Volleybal staat synoniem aan gezelligheid, dynamiek, sportiviteit en verbondenheid. Met negen damesteams en vijf herenteams is SVU Volleybal de leukste en grootste studentenvolleybalvereniging van Amsterdam. Na de trainingen op maandag- en woensdagavond is er altijd plek voor wat gezelligheid in The Hangout. Daar is menig SVU’er te vinden na de training, voor een drankje met andere SVU’ers. Ook zijn er maandelijkse activiteiten zodat de gezelligheid nog wat extra gestimuleerd wordt.

Van studenten, voor studenten; bij SVU Volleybal speel je met alleen leeftijdsgenoten. Daar hoort natuurlijk een hoop gezelligheid en biertjes bij! Naast de maandelijkse activiteiten, heeft SVU Volleybal 18 verschillende commissies die ervoor zorgen dat er geen saai moment te beleven valt!

Al deze mooie evenementen zorgen ervoor dat de vereniging een grote groep leden heeft die nauw verbonden zijn aan SVU Volleybal. Daarnaast heeft SVU Volleybal ook de eer om sinds begin 2017 een Guinness Wereld Record op haar naam te hebben staan door een volleybalwedstrijd van 101 uur te hebben gespeeld!

Door het studenten karakter van SVU Volleybal, mogen wij elk jaar weer nieuwe volleyballende studenten begroeten, en helaas ook afscheid nemen van oud-studenten. Dit maakt SVU Volleybal een dynamische club, waar niemand ooit stil staat en elk jaar weer wat anders is dan voorgaande jaren. Vooral met een corona-jaar achter de rug!

Kortom, genoeg redenen een kijkje te nemen bij SVU Volleybal. Wil je lid worden? Lees dan verder op www.svuvolleybal.nl.

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2022 - Vrije Universiteit Amsterdam