VU in Beweging

Wat is VU in Beweging?

VU in Beweging is het gratis beweeg/sportprogramma voor medewerkers van de Vrije Universiteit. Dit programma wordt mogelijk gemaakt door het CvB, de lokale vakbonden en de Ondernemingsraad en wordt georganiseerd door het sportcentrum van de VU.

Het programma is al meer dan 10 jaar een enorm succes!

Je kunt bij de twee locaties, Uilenstede en op de VU Campus OZW gebouw, terecht. Hier kan je fitnessen, groepslessen volgen en rekenen op professionele begeleiding.

Als medewerker van de VU kun je gebruik maken van dit gratis sportprogramma. Om hier gebruik van te maken doe je het volgende:

  • Maak een account aan via het: Sporters Portaal, gebruik hiervoor je VU e-mail adres.
  • Stuur je VU contract naar: info@sportcentrumvu.nl en vermeldt daarbij dat je een VU in Beweging abonnement zou willen krijgen.
  • Als het abonnement is toegekend kom dan naar een van de Sportcentra om de fysieke toegang te regelen (vingerscan of QR code).

Belangrijk om te weten:

  • ACTA en VUmc medewerkers kunnen geen aanspraak maken op het gratis VU in Beweging programma. Dit komt doordat deze organisaties geen bijdrage leveren aan de VU arbeidsvoorwaardengelden.
  • PhD-studenten en post-docs die aan de VU werken op basis van een beurs, of betaald krijgen via een andere instelling, kunnen geen aanspraak maken op het VU in Beweging programma. Zij kunnen tegen studententarief meedoen met het sportprogramma.
VU fit at work

Beweegadvies

Het is mogelijk om een beweegadvies en/of een trainingsschema op maat te laten maken, zodat je gericht aan het sporten kan. Je ondergaat dan een fittest waarna de professionele sportinstructeurs een advies meegeven. Je kunt hiervoor een afspraak maken bij inschrijving aan de balie.

Beweging en leefstijladvies

Beweging is een essentieel onderdeel van een gezonde leefstijl, waarin ook ontspanning, slaap, voeding en mindset belangrijke pijlers zijn. Breng je leefstijl in beweging en ervaar waar er op het gebied van zelfzorg winst valt te behalen richting meer vitaliteit. Je kunt twee keer per jaar een intake doen waarbij gekeken wordt op welke punten je je leven kunt optimaliseren voor meer energie en een fitter lichaam & geest. Geïnteresseerd, maak een afspraak met onze trainer: Mariëlle.

Meld je aan

Scroll to top