Basketbal

Basketbal is een snelle, attractieve teamsport waarbij je continu in beweging bent. Aanval en verdediging wisselen elkaar snel af en er wordt veel gescoord. Het doet een groot beroep op het atletisch vermogen, de technische vaardigheden en het tactisch inzicht van de spelers.

Basketbal wordt tegenwoordig gespeeld in twee vormen. Traditioneel 5x5 op een heel veld of het nieuwe trendy 3x3 spel op een half veld met aangepaste regels. Bij Sportcentrum VU kan je terecht voor beide vormen!

Basketbal

Basketbal bij Sportcentrum VU

Met wereldwijd inmiddels meer dan 250 miljoen beoefenaars is 3x3 uitgegroeid tot de grootste urban teamsport ter wereld.


BASKETBAL BIJ SPORTCENTRUM VU

RECREATIEBASKETBAL

Vanaf 7 september 2021 kan je iedere dinsdag vanaf 20:15 op de locatie Uilenstede in Amstelveen deelnemen aan recreatiebasketbal bij het Sportcentrum VU. Van 20:15 – 21:00 uur bieden we een programma aan voor beginners, daarna kunnen alle levels komen en wordt de groep in tweeën gesplitst zodat er voor alle niveaus plek is. Om deel te nemen aan deze recreatiebasketbal sessies koop je een los basketbal-abonnement. Iedereen kan meedoen met basketbal, mannen, vrouwen, jong en oud.

Voor beginners en/of voor degenen die graag basisvaardigheden willen trainen is er op het 1e veld beginnerstraining voor mannen en vrouwen.

In de loop van het seizoen zullen er op deze avond ook toernooien worden georganiseerd.

Zie het lesrooster op deze website voor meer informatie. Om in te schrijven ga je naar portal.sportcentrumvu.nl.

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2022 - Vrije Universiteit Amsterdam