Beachvolleybal

DEZE PAGINA IS 'UNDER CONSTRUCTION': NIEUWE INFORMATIE KOMT ZSM ONLINE. Update: Beachvolleybal seizoen zal starten op 5 april en loopt tot 5 oktober. De indelingen van de trainingsavonden voor de verenigingen en de overige informatie kun je omstreeks 1 maart op deze pagina vinden. VRAGEN? MAIL NAAR beach@sportcentrumvu.nl .

Op de VU Campus liggen drie prachtige beachvelden, te gebruiken voor iedereen! Er zijn een aantal vaste momenten waarop de velden gebruikt worden, maar buiten deze tijden kun je een veld reserveren voor een lekker potje beachvolleybal. Of organiseer een toernooitje met bbq met je vrienden, collega's of studiegenoten.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Anouk via beach@sportcentrumvu.nl.

Onze abonnementen

Beachvolleybal veldhuur (1 uur)

vanaf
Word Lid Meer info

Beachvolleybal veldhuur (2 uur)

vanaf
Word Lid Meer info

Beachvolleybal veldhuur (3 uur)

vanaf
Word Lid Meer info

Beachvolleybal veldhuur (4 uur)

vanaf
Word Lid Meer info


BEACHVOLLEYBAL BIJ SPORTCENTRUM VU

Op de VU Campus liggen drie prachtige beachvelden, te gebruiken voor iedereen! In de warmere maanden trainen verschillende volleybalverenigingen op de velden. Als het veld vrij is, kun je zelf een veld reserveren voor een lekker potje beachvolleybal. Of organiseer een toernooitje met BBQ met je vrienden, collega’s of studiegenoten.

Hieronder in de agenda is de beschikbaarheid terug te vinden. Wil je reserveren of meer informatie, neem dan contact op met Anouk via beach@sportcentrumvu.nl.

Op de campus van de VU kan je op echt zand beachvolleybal spelen. Er zijn drie beachvolleybalvelden die te gebruiken zijn voor iedereen.

Voor de officiële spelregels klik hier.

AGENDA BEACHVOLLEYBAL VELDEN

Delen via    Facebook Twitter Google+ Pinterest

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2021 - Vrije Universiteit Amsterdam