Beachvolleybal

Het Beachvolleybal seizoen 2021 loopt tot November. Dan zullen de velden worden weggehaald en kun je niet meer reserveren voor dit jaar.

VRAGEN OF INFORMATIE? Mail naar beach@sportcentrumvu.nl .


BEACHVOLLEYBAL BIJ SPORTCENTRUM VU

DE VELDEN
Wij hebben 3 beachvolleybalvelden die bij de VU liggen.

DE REGELS
Sportcentrum VU houdt de velden netjes, maar vraagt ook van deelnemers dat zij – na gebruik- de velden ook netjes en speelklaar achterlaten voor de anderen. Zo kunnen we met z’n allen lekker snel wisselen en direct gaan spelen.
Neem svp een eigen volleybal mee, want Sportcentrum VU zal geen ballen uitlenen.

ONDERHOUD
Iedereen die gebruik maakt van de velden, moet ervoor zorgen dat het veld netjes achtergelaten wordt. Na elk gebruik moet het veld weer goed strak getrokken zijn, zodat de volgende gebruikers direct een goed begaanbaar veld hebben.
Wanneer er voor jou niet geleveld is, dan moet dit doorgegeven worden zodat wij bij kunnen houden of het wel of niet gedaan wordt. Het gebruiksklaar maken van het veld voor de mensen die na jou komen moet in jouw reserveringstijd gedaan worden.

Sportcentrum VU onderhoudt de velden ook dagelijks. Met jullie hulp houden we de velden netjes en schoon, zodat we nog maanden kunnen genieten van beachvolleybal! En wie wil dat niet? Dus graag jullie medewerking. Alvast bedankt!

GEBRUIKER
De velden zijn er voor iedereen die er graag gebruik van wil maken. Hoe meer mensen meedoen (binnen de corona restricties), des te leuker het is! Dus geef het door aan vrienden, kennissen die een potje beachvolleybal wel zien zitten!

KOSTEN
Per uur dat je het veld wil huren kost het geld. Hoe meer uren je huurt, hoe goedkoper het wordt.

VELD RESERVEREN

Via portal.sportcentrumvu.nl kun je velden reserveren. Je moet een account hebben of aanmaken bij portal.sportcentrumvu.nl. Daarna kun je 1 uur, 2 uur, 3 uur of 4 uur in jouw winkelmandje gooien voor de losse aanvragen van de velden. De betaling gebeurt hier ook (prijzen kun je zien bij het maken van een reservering), maar mail jouw voorkeursdatum en – tijd naar beach@sportcentrumvu.nl . In de onderstaande agenda kun je zien welke momentent nog beschikbaar zijn.

Max reserveringen per dag: 1
Max reserveringen per periode: 4 per 7 dagen
Tijd voordat het slot te reserveren is: 14 dagen
Tijd voor boeking nog te annuleren: 24 uren

CONTACT
Zijn er vragen of andere dingen dan kan er een mail gestuurd worden naar de beachvolleybalcoördinator Anouk via beach@sportcentrumvu.nl

Voor de officiële spelregels klik hier.

AGENDA BEACHVOLLEYBAL VELDEN

De beachvolleybal velden zijn vanaf 27-7-2021 te boeken via portal.sportcentrumvu.nl. In het rooster vind je alle beschikbare tijdsloten. Na het kiezen van een tijdsperiode en het afronden van de betaling, kun je er van uitgaan dat het veld voor je is gereserveerd. Voor vragen mail Anouk via beach@sportcentrumvu.nl.

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2022 - Vrije Universiteit Amsterdam