Beachvolleybal

Het Beachvolleybal seizoen 2022 start op 14 maart. Vanaf dan zijn ook de velden weer te huur!

VRAGEN OF INFORMATIE? Mail naar beach@sportcentrumvu.nl .


BEACHVOLLEYBAL BIJ SPORTCENTRUM VU

DE VELDEN
Wij hebben 3 beachvolleybalvelden die bij de VU liggen.

DE REGELS

  • Er moet (online) gereserveerd worden om gebruik te maken van het veld
  • Geen afval op de velden
  • De netten zijn verstelbaar met een inbussleutel, maar er dient hier wel voorzichtig mee omgegaan te worden. De netten dienen ten alle tijden aan de juiste haakjes vast gezet te zijn en geen extra knopen in de touwen.

Sportcentrum VU houdt de velden netjes, maar vraagt ook van deelnemers dat zij – na gebruik- de velden ook netjes en speelklaar achterlaten voor de anderen. Zo kunnen we met z’n allen lekker snel wisselen en direct gaan spelen.
Neem svp een eigen volleybal mee, want Sportcentrum VU zal geen ballen uitlenen.

ONDERHOUD
Iedereen die gebruik maakt van de velden, moet ervoor zorgen dat het veld netjes achtergelaten wordt. Na elk gebruik moet het veld weer goed strak getrokken worden met de hark, zodat de volgende gebruikers direct een goed begaanbaar veld hebben.
Wanneer er voor jou niet geleveld is, dan moet dit doorgegeven worden zodat wij bij kunnen houden of het wel of niet gedaan wordt. Het gebruiksklaar maken van het veld voor de mensen die na jou komen moet in jouw reserveringstijd gedaan worden.

Sportcentrum VU onderhoudt de velden ook dagelijks. Met jullie hulp houden we de velden netjes en schoon, zodat we nog maanden kunnen genieten van beachvolleybal! En wie wil dat niet? Dus graag jullie medewerking. Alvast bedankt!

GEBRUIKER
De velden zijn er voor iedereen die er graag gebruik van wil maken. Hoe meer mensen meedoen, des te leuker het is! Dus geef het door aan vrienden, kennissen die een potje beachvolleybal wel zien zitten!

KOSTEN
Per uur dat je het veld wil huren kost het geld, dit kun je terug vinden in het portal.

VELD RESERVEREN

Via portal.sportcentrumvu.nl kun je velden reserveren. Je moet een account hebben of aanmaken bij portal.sportcentrumvu.nl. Daarna kun je 1 uur, 2 uur, 3 uur of 4 uur in jouw winkelmandje gooien voor de losse aanvragen van de velden. De betaling gebeurt hier ook.

Max reserveringen per dag: 1
Max reserveringen per periode: 4 per 7 dagen
Tijd voordat het slot te reserveren is: 14 dagen
Tijd voor boeking nog te annuleren: 24 uren

CONTACT
Zijn er vragen of andere dingen dan kan er een mail gestuurd worden naar de beachvolleybalcoördinator Anouk via beach@sportcentrumvu.nl

Voor de officiële spelregels klik hier.

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2022 - Vrije Universiteit Amsterdam