Tennis

Sportcentrum VU biedt uitstekende mogelijkheden voor tennis. Zomer en winter is er een uitgebreid programma zodat iedereen op elk niveau met plezier kan tennissen. Het tennisprogramma omvat cursussen en trainingen in groepsverband, vrij spelen en privétraining. In de zomerperiode (april t/m oktober) is het tennisprogramma op Tennispark Buitenveldert. Dit is één van de gezelligste tennisparken van Amsterdam, op loopafstand van de Vrije Universiteit. Baan 3 (gravel) op het park is de hele week beschikbaar voor trainingen en vrijspelen. In de winterperiode vinden de trainingen plaats op locatie Uilenstede. Trainers Mariëlle Spekreijse en Borre Diesbergen geven de tennislessen in een plezierige en informele sfeer. Zij hebben een KNLTB-A of -B licentie. Hieronder zie je het cursusoverzicht waar je direct de betreffende cursus kan kopen. Via mijn.sportcentrumvu.nl kan je inloggen en precies zien welke cursus op welk niveau gegegeven wordt.

Rooster

donderdag 13 december 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
17:00 - 18:00 Tennis Niveau beginners Mariëlle Sporthal 1 n.v.t.
18:00 - 19:00 Tennis Cardiotennis Mariëlle Sporthal 1 n.v.t.

vrijdag 14 december 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
17:00 - 18:00 Training Tenista Borre Sporthal 1 n.v.t.

Cursussen
Door het jaar heen zijn er diverse cursussen en trainingen op het gebied van tennis te volgen. Er zijn tenniscursussen van 10 of 4 weken. De 10 weken cursussen lopen van oktober tot Kerst (binnen), januari tot april (binnen) en april tot juli (buiten). De kortere cursussen van 4 weken zijn in september (buiten) en in oktober (binnen). Voor elke cursus kan je je inschrijven op je eigen niveau en op verschillende tijden. De inschrijvingen starten vanaf een maand voor aanvang van de cursus. Inschrijven voor de cursussen tennis doe je aan de balie of online. Alle tijden gaan door bij minimaal 4 inschrijvingen per cursus. Bij minder dan vier aanmeldingen proberen we de deelnemers op een ander tijdstip te plaatsen.

Tennis bij Sportcentrum VU

Ons tennisaanbod omvat cursussen en trainingen in groepsverband, vrij spelen en privé training. Gedurende het hele jaar kun je tennislessen volgen want we beschikken over zowel een indoor- als outdoorlocatie. Een onvergetelijke ervaring voor tennissers van elk niveau.


TENNIS BIJ SPORTCENTRUM VU

CURSUSSEN

Door het jaar heen zijn er diverse cursussen en trainingen op het gebied van tennis te volgen in Amsterdam en Amstelveen. Er zijn tenniscursussen van 10 of 4 weken. De 10 weken cursussen lopen van oktober tot Kerst (binnen), januari tot april (binnen) en april tot juli (buiten). De kortere cursussen van 4 weken zijn in september (buiten) en in oktober (binnen). Voor elke cursus tennis kan je je inschrijven op je eigen niveau en op verschillende tijden. De inschrijvingen starten vanaf een maand voor aanvang van de cursus. Inschrijven doe je aan de balie of online. Alle tijden gaan door bij minimaal 4 inschrijvingen per cursus. Bij minder dan vier aanmeldingen proberen we de deelnemers op een ander tijdstip te plaatsen.

ALLE TENNISCURSUSSEN OP EEN RIJ

Reguliere tenniscursus winter 2019

Locatie: Uilenstede – Sportcentrum VU (Amstelveen)
Periode: januari t/m maart 2019

Cursussen

Dag Tijd Niveau Trainer Max. aantal Beschikbaarheid
Maandag (start 14/01) 16.00-17.00 beginner Borre 10 op 2 velden koop
17.00-18.00 10 Borre 10 op 2 velden koop
18.00-19.00 9/8 Borre 10 op 2 velden koop
Dinsdag (start 22/01) 16.30-17.30 10 Borre 10 op 2 velden koop
17.30-18.30 9/8 Borre 10 op 2 velden koop
Donderdag (start 17/01) 16.00-17.00 7/6 Marielle 10 op 2 velden koop
17.00-18.00 beginner Marielle 10 op 2 velden koop
 18.00-19.00 cardio Marielle 12 op 2 velden koop

 

Een cursus van 10 weken waarin je 1 of 1,5 uur les krijgt. Inschrijven is mogelijk vanaf 1 december 2018 via mijn.sportcentrumvu.nl of aan de balie op één van de locaties van Sportcentrum VU. Alle tijden gaan door bij minimaal 4 inschrijvingen per tijdstip. Als er minder dan vier aanmeldingen zijn wordt er geprobeerd de deelnemers op een ander tijdstip te plaatsen. Instromen na de start van de cursus is mogelijk in overleg.

In de zomerperiode kan je zelf vrij spelen op onze buitenbaan (gravel). In het banenrooster zie je wanneer er geen trainingen plaatsvinden. Op die tijden kan je vrij spelen. Hiervoor heb je een SVU-vrijspeelkaart nodig én moet je de baan reserveren. De vrijspeelkaart koop je bij de balie op een van onze locaties. Het reserveren van de baan is mogelijk vanaf 48 uur van tevoren. Dat doe je online, telefonisch (020-5985090) of aan de balie van locatie Uilenstede. Vermeld dan alle namen van de spelers, want de baliemedewerker zoekt in de ledenadministratie op of de spelers werkelijk over een SVU-vrijspeelkaart beschikken.

VRIJ TENNIS SPELEN

Het is mogelijk om na een uur door te spelen als deze baan niet is gereserveerd. Houd je aan de regels van het park. Draag tennisschoenen met tennisprofiel en passende kleding. Sleep na gebruik de baan met de aanwezige “sleepnetten”. Spelers worden uitgesloten van speelrecht waarvan geconstateerd wordt dat ze niet aan bovenstaande regels hebben voldaan. Lidmaatschapsgeld wordt dan niet terug gegeven. Maar daar gaan we natuurlijk niet van uit! Veel plezier op de tennisbaan!

PRIVÉTRAINING TENNIS

Tennis Amsterdam

Tijdens het buitenseizoen (april t/m oktober) bestaat de mogelijkheid tot privétraining tennis. Een eigen trainer, een eigen groep samenstelling op een zelf te bepalen uur. Neem voor de mogelijkheden contact op met m.spekreijse@vu.nl. Inschrijven hiervoor kan op één van onze locaties. Betaling per groep moet in één keer worden voldaan.

STUDENTEN TENNISVERENIGING SVU TENISTA

SVU TeniSTA is de studententennisvereniging van Sportcentrum VU. Zij zijn gevestigd op het park van ALTC de Aemstelburgh in Amstelveen. Dit is 10 minuten fietsen vanaf de VU. Bij SVU TeniSTA combineer je het sportieve tennis met het sociale contact. Hierdoor ontmoet je veel nieuwe tennismaatjes! Wil je competitie spelen en de gezelligheid van een studenten sportvereniging beleven? Word dan lid van SVU TeniSTA!

Als je lid bent bij TeniSTA kan je in september gratis meedoen met de verenigingstrainingen op locatie Aemstelburgh. Daarna (vanaf oktober) kan je tegen betaling vanaf 50 euro/blok van 10 weken meedoen aan de verenigingstrainingen van SVU TeniSTA. Deze trainingen zijn op vrijdag tussen 17.00 – 21.00 uur. Deze uren worden ingedeeld per uur op speelsterkte. Deze trainingen zijn op locatie Uilenstede of Tennispark Buitenveldert.

Kijk voor meer informatie op www.tenista.nl 

GRATIS PROEFTRAINING

Een keer een training uitproberen? Dat kan! Voor nieuwe leden is het mogelijk om ons gehele sportaanbod in Amsterdam en Amstelveen één dag gratis uit te proberen. Dus doe een keer mee met een proefles of training! Meld je hiervoor aan bij de balie van ons sportcentrum op Uilenstede. Maximaal één gratis dagpas per persoon.

Delen via    Facebook Twitter Google+ Pinterest

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2018 - Vrije Universiteit Amsterdam / Disclaimer / Privacy Statement