Volleybal

Recreatief een balletje slaan of juist op competitief niveau volleyballen? Sportcentrum VU biedt voor iedere volleyballer wat wils. Naast recreatieve trainingen is er ook een studentenvolleybalvereniging: SVU Volleybal. Zij spelen niet alleen competitiewedstrijden, maar zijn ook erg actief op het gebied van volleybaltoernooien, feesten en weekendjes weg.

Volleybal bij Sportcentrum VU

Spelen bij SVU Volleybal is een onvergetelijke ervaring. De competitie kent goede concurrentie, het is gezellig en bovenal organiseert de vereniging talloze activiteiten zoals het 24-uurs toernooi en het nachttoernooi.


VOLLEYBAL BIJ SPORTCENTRUM VU

Afhankelijk van waar jouw volleybalambities liggen, bij Sportcentrum VU ben je sowieso aan het goede adres. Op de locatie Uilenstede in Amstelveen zijn er elke week trainingen in de sporthallen. Naast de recreatieve trainingen is er een actieve studentenvolleybalvereniging: SVU Volleybal. Je kunt ervoor kiezen je aan te sluiten bij een competitieteam.  Maar je kan natuurlijk ook alleen in de zomer gebruik maken van de de beachvolleybalvelden op de VU Campus in Amsterdam.

RECREATIEF VOLLEYBAL

Deze trainingen zijn uitermate geschikt voor mensen die nog niet zo’n bedreven volleyballer zijn en graag de techniek willen leren. Ook als je wel al de techniek beheerst van volleybal kan je meedoen. Het niveau is alleen niet erg hoog. Eén keer per week vindt er bij Sportcentrum VU in Amstelveen op Uilenstede een recreatieve volleybaltraining plaats. Deze training is toegankelijk voor alle niveaus. Recreatief volleybal zit inbegrepen in het all-in membership. Je kunt dan dus zonder extra kosten deelnemen aan de training. Je kan ook een los volleybalabonnement kopen.

Volleybal Amsterdam

Kijk in het lesrooster om te zien wanneer de recreatieve volleybaltraining plaatsvindt.

COMPETITIEF VOLLEYBAL: SVU VOLLEYBAL

Iedereen die meer dan een keer per week wil trainen kan zich aanmelden bij de volleybalvereniging van Sportcentrum VU.
SVU Volleybal is de grootste studentenvolleybalvereniging van Amsterdam. Zij zijn met acht dames en vier herenteams actief in de Nevobo competitie. Naast de competitie zijn ze ook erg actief in het organiseren van toernooien en feesten. Zo is er ieder jaar een Internationaal Toernooi en een Nachttoernooi voor studenten. Ook organiseren ze een introweekend, wintersport, een gala en nog veel meer. Kijk eens op de website van de vereniging voor meer informatie.

Wil je je aanmelden voor een competitieteam? Stuur dan een mailtje naar tc@svuvolleybal.nl De technische commissie nodigt je dan uit om een keer mee te komen trainen als er plek is in een team.

BEACHVOLLEYBAL

Op de VU Campus in Amsterdam zijn drie beachvolleybalvelden in beheer van Sportcentrum VU. Deze kan je gratis reserveren.
Wil je een veld reserveren dan kan dat via Sportcentrum VU: beach@sportcentrumvu.nl

In de voorzomer (mei & juni) organiseert SVU Volleybal ieder jaar een beachvolleybalcompetitie. Daar kan je ook aan meedoen als je geen lid bent van de vereniging. Kijk voor meer informatie op de website van de vereniging. Klik hier voor meer informatie over beachvolleybal.

GRATIS PROEFTRAINING

Een training een keertje uitproberen? Dat kan! Voor nieuwe leden is het mogelijk om ons gehele sportaanbod in Amsterdam en Amstelveen één dag gratis uit te proberen. Dus doe een keer mee met een proeftraining volleybal! Meld je hiervoor aan bij de balie op één van onze twee locaties. Maximaal één dagpas per persoon.

Delen via    Facebook Twitter Google+ Pinterest

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2021 - Vrije Universiteit Amsterdam