Volleybal

Trainen in een beginners-team of juist op competitief niveau volleyballen? Sportcentrum VU biedt voor iedere volleyballer wat wils. De studentenvolleybalvereniging SVU Volleybal biedt niet alleen trainingen voor begginend tot promotieklassen en competitiewedstrijden, maar is ook erg actief op het gebied van volleybal toernooien, feesten en weekendjes weg.

Volleybal bij Sportcentrum VU

Spelen bij SVU Volleybal is een onvergetelijke ervaring. De competitie kent goede concurrentie, het is gezellig en bovenal organiseert de vereniging talloze activiteiten zoals het nachttoernooi, het internationaal toernooi, en wintersport.


VOLLEYBAL BIJ SPORTCENTRUM VU

Waar jouw volleybal ambities ook liggen, bij Sportcentrum VU ben je sowieso aan het goede adres. Op de locatie Uilenstede in Amstelveen zijn er elke week trainingen in de sporthallen op maandagavond en woensdagavond, afhankelijk van het niveau van het team. Je kan er ook voor kiezen om je in het voorjaar in te schrijven bij SVU Volleybal om in de lekker te beachvolleyballen in de zomer op de beachvolleybalvelden van het VU Campus in Amsterdam.

 

COMPETITIEF VOLLEYBAL: SVU VOLLEYBALVolleybal Amsterdam

SVU Volleybal is de grootste studentenvolleybalvereniging van Amsterdam. Zij zijn met acht dames en vier herenteams actief in de Nevobo competitie. De vereniging heeft ook een 9e damesteam en 5e herenteam die trainen op beginnend niveau. 

Naast de competitie zijn ze ook erg actief in het organiseren van toernooien en feesten. Zo is er ieder jaar een Internationaal Toernooi en een Nachttoernooi. Ook organiseren ze een introweekend, wintersport, een gala en nog veel meer. Kijk eens op de website van de vereniging voor meer informatie. 

Wil je je aanmelden voor een team bij SVU Volleybal? Onze teams zitten op dit moment helaas vol. Vanaf januari kun je je weer aanmelden voor het volgende seizoen. Meer informatie volgt dan op onze website.

BEACHVOLLEYBAL

Op de VU Campus in Amsterdam zijn drie beachvolleybalvelden in beheer van Sportcentrum VU. Deze kun je reserveren via de portal.

In de voorzomer (mei & juni) organiseert SVU Volleybal ieder jaar een beachvolleybalcompetitie. Daar kan je ook aan meedoen als je geen lid bent van de vereniging. Kijk voor meer informatie op de website van de vereniging. Klik hier voor meer informatie over beachvolleybal.

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2022 - Vrije Universiteit Amsterdam