Zaalvoetbal

De zaalvoetbalcompetitie van het Sportcentrum VU is de grootste van Amsterdam en omstreken. Er spelen meer dan 130 teams in de verschillende klassen voor dames, heren, gemengd of veteranen. De zaalvoetbal wedstrijden duren 2x20 minuten en worden gespeeld van dinsdag t/m vrijdagavond. Op donderdagavond is er een aparte competitie met de officiële zaalvoetbaltijd van 2x25 minuten! De zaalvoetbalcompetitie is voor iedereen toegankelijk, zowel studenten als niet-studenten. Word jij binnenkort met jouw team kampioen?! Schrijf je nu in voor het nieuwe zaalvoetbal seizoen!

Bekijk het speelprogramma en de standen. Wil je een team inschrijven voor de 1e helft van het seizoen 2022/2023 dat start in september 2022? Via het inschrijfformulier kun je jouw team inschrijven. Inschrijven kan t/m zondag 31 juli.

Zaalvoetbal bij Sportcentrum VU

Word jij straks met jouw team kampioen? Schrijf je snel in en kom zaalvoetballen bij het Sportcentrum VU.


ZAALVOETBAL BIJ SPORTCENTRUM VU

Sportcentrum VU organiseert de grootste interne zaalvoetbal competitie van Amsterdam. Sinds september 2016 is de Sportcentrum VU zaalvoetbalcompetitie uitgebreid door de komst van een tweede sporthal op Uilenstede. De sporthallen bieden gezamenlijk plaats aan meer dan 130 teams. In poules van 6 of 7 strijd je gedurende het seizoen om het felbegeerde kampioenschap. In alle klassen win je een officiële beker als je met jouw team kampioen wordt. Er is ook een prestigieuze hoofdklasse en een aparte klasse voor veteranen (vrijdagavond). Daarnaast is er een aparte damescompetitie en is er een competitie speciaal voor gemengde zaalvoetbalteams. Voor ieder wat wils dus! Word jij straks met jouw team kampioen van Amsterdam?

Zaalvoetbal Amsterdam

REGELS ZAALVOETBAL

Je speelt zaalvoetbal bij Sportcentrum VU volgens de officiële Futsal spelregels. Een team bestaat uit minimaal 8 spelers. Gedurende het seizoen kun je tot 14 spelers aanmelden onder jouw teamnaam.

SPEELDAGEN, PROGRAMMA EN STANDEN

De wedstrijden worden gespeeld op dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagavond in de twee sporthallen op Uilenstede in Amstelveen bij Sportcentrum VU. Een volledig seizoen bestaat uit twee competitiehelften. Na iedere helft promoveren de nummers 1 en 2 en degraderen de laagste 2. Voor beide helften moet je je team apart inschrijven.

KOSTEN ZAALVOETBAL

Teams betalen per seizoenshelft een tarief van € 459,- (reguliere competities) / € 539,- (donderdag/veteranen) en kunnen hiervoor een maximum aantal van 14 spelers aanmelden. Er zijn verder geen kosten verbonden aan het zaalvoetballen op Uilenstede.

Totaaloverzicht:
SVU Zaalvoetbal 1e helft 2021/2022 REGULIER HEREN: € 459,-
SVU Zaalvoetbal 1e helft 2021/2022 REGULIER DAMES: € 459,-
SVU Zaalvoetbal 1e helft 2021/2022 REGULIER GEMENGD: € 459,-
SVU Zaalvoetbal 1e helft 2021/2022 DONDERDAG VUVA: € 539,-
SVU Zaalvoetbal 1e helft 2021/2022 VETERANEN: € 539,-

MEER INFORMATIE

Meer informatie over zaalvoetbal? Stuur even een mail naar onze competitieleider: Sunny Schippers via s.a.l.schippers@vu.nl.

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2022 - Vrije Universiteit Amsterdam