Zaalvoetbal

De competitie van het zaalvoetbal van Sportcentrum VU is een van de grootste van Amsterdam en omstreken. Er zijn zeven verschillende klassen voor dames, heren, mix of veteranen. Ook dit jaar speel je weer  wedstrijden van 2x20 minuten. Op donderdagavond is er een aparte competitie met de officiële zaalvoetbaltijd van 2x25 minuten! De zaalvoetbalcompetitie is voor iedereen toegankelijk, zowel studenten als niet-studenten.

BEKIJK DIRECT PROGRAMMA EN STANDEN ZAALVOETBAL COMPETITIE.
SCHRIJF JE TEAM IN VOOR DE EERSTE COMPETITIE HELFT VAN 2019-2020 (start september 2019).

Rooster

dinsdag 23 april 2019

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
18:30 - 23:30 Zaatvoetbal competitie Sunny Sporthal 1 n.v.t.

woensdag 24 april 2019

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
18:00 - 23:00 Zaalvoetbal competitie Sunny Sporthal 2 n.v.t.
18:00 - 20:00 Zaalvoetbal competitie Sunny Sporthal 1 n.v.t.

donderdag 25 april 2019

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
19:00 - 23:30 Zaalvoetbal competitie Sunny Sporthal 2 n.v.t.
20:30 - 23:30 Zaalvoetbal competitie Sunny Sporthal 1 n.v.t.

vrijdag 26 april 2019

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
18:00 - 22:00 Zaalvoetbal competitie Sporthal 2 n.v.t.
18:00 - 22:00 Zaalvoetbal competitie Sunny Sporthal 1 n.v.t.
22:00 - 23:00 evt. Zaalvoetbal Sporthal 1 Reserveren

Zaalvoetbal bij Sportcentrum VU

Word jij straks met jouw team kampioen? Schrijf je snel in en kom zaalvoetballen bij het Sportcentrum VU.


ZAALVOETBAL BIJ SPORTCENTRUM VU

Bij Sportcentrum VU hebben we het grootste zaalvoetbaltoernooi van Amsterdam. Sinds september 2016 is de competitie in Amstelveen van zaalvoetbal bij Sportcentrum VU enorm uitgebreid door de komst van een tweede sporthal op Uilenstede. De sporthallen bieden gezamenlijk plaats aan meer dan 150 teams. In poules van 6 of 7 strijdt je om het kampioenschap. In alle klassen win je een officiële beker als je kampioen wordt. Er is ook een prestigieuze hoofdklasse en een aparte klasse voor veteranen (vrijdagavond). Daarnaast is er een aparte damescompetitie met plek voor 18 damesteams. Ten slotte is er een competitie speciaal voor gemengde zaalvoetbalteams. Voor ieder wat wils dus! Word jij straks met jouw team kampioen van Amsterdam? Schrijf je snel in en kom zaalvoetballen bij het Sportcentrum VU. Ten slotte is iedere leeftijdsklasse hier welkom!

Zaalvoetbal Amsterdam

ZAALVOETBALREGELS

Je speelt zaalvoetbal volgens de officiële Futsal spelregels. Een team bestaat uit minimaal 8 spelers. Heb je een keer een tekort aan spelers? Invallers kunnen met aanschaf van een dagkaart meedoen of de individuele bijdrage betalen. Meld je hiervoor even aan de balie van het Sportcentrum VU.

SPEELDAGEN, PROGRAMMA EN STANDEN

De wedstrijden worden gespeeld op dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagavond in de twee sporthallen op Uilenstede in Amstelveen bij Sportcentrum VU. Een volledig seizoen bestaat uit twee competitiehelften. Na iedere helft promoveren de nummers 1 en 2 en degraderen de laagste 2. Voor beide helften moet je je team apart inschrijven.

KOSTEN ZAALVOETBAL

De kosten voor deelname aan de SVU zaalvoetbalcompetitie bestaan uit een gezamenlijke teambijdrage plus een individuele bijdrage. Deze bedragen zijn afhankelijk van of je wel of niet student bent.

MEER INFORMATIE EN INSCHRIJVEN

Ben je enthousiast geworden over zaalvoetbal en wil je jouw team inschrijven voor de zaalvoetbalcompetitie? Vul dan het inschrijfformulier in.
Meer informatie over zaalvoetbal? Stuur even een mail naar onze competitieleider: Sunny Schippers via s.a.l.schippers@vu.nl.

Delen via    Facebook Twitter Google+ Pinterest

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2019 - Vrije Universiteit Amsterdam