Schaatsen bij Sportcentrum VU

Wist je dat al lang voordat de winter écht begint je al in de buitenlucht een schaatstraining kunt volgen?

In het voorjaar en zomer organiseren we een schaatsconditietraining in het Flevopark in Amsterdam Oost, zie hieronder op deze pagina meer informatie.

Met ingang van dit seizoen zal schaatsen geheel verzorgd worden door SKITS. Voor meer informatie kijk op de website van SKITS.

Meer informatie

Schaatsconditietraining

Voor niet studerende schaatsliefhebbers starten we dit seizoen met een schaatsconditietraining in het Flevopark in Amsterdam Oost. Ben je geen student dan kun je wekelijks op donderdagochtend van 08:45 tot 10:00 een schaatsconditietraining in het Flevopark in Amsterdam Oost volgen. Hard/zachtlopen is daarbij de basis, maar de training omvat veel meer: alle spieren die je nodig hebt om beter en harder te gaan schaatsen worden aangepakt. Natuurlijk doe je veel ‘in de schaatszit’, maar er is ook veel aandacht voor je uithoudingsvermogen (lopen!!) en je ‘core-stability’. De training wordt verzorgd door schaatstrainer Kees de Vrij.

Voor info: Kees@SKITS.nl of 06 – 21275720. De trainingen beginnen weer in het voorjaar van 2024, meer informatie volgt dan.

Schaatsen
Scroll to top