Schaatsen

Wist je dat je al lang voordat de winter echt begint, je al in de buitenlucht kunt schaatsen? Soms onder bijna zomerse omstandigheden maar ook tijdens de ijzigste vorstperiodes. Die magische ervaring van schaatsen in de buitenlucht kun je beleven op de Jaap Edenbaan in Amsterdam Oost tot begin van de lente 2022.


SCHAATSEN

Met ingang van dit seizoen zal schaatsen geheel verzorgd worden door SKITS. Voor meer informatie kijk op de website van SKITS. 

 

Schaatsconditietraining

Voor niet studerende schaatsliefhebbers starten we dit seizoen met een schaatsconditietraining  in het Flevopark in Amsterdam Oost.

Ben je geen student dan kun je wekelijks op donderdagochtend van 08:45 tot 10:00 een schaatsconditietraining in het Flevopark in Amsterdam Oost volgen. Hard/zachtlopen is daarbij de basis maar de training omvat veel meer: alle spieren die je nodig hebt om beter en harder te gaan schaatsen worden aangepakt. Natuurlijk doe je veel ‘in de schaatszit’, maar er is ook veel aandacht voor je uithoudingsvermogen (lopen!!) en je ‘core-stability’. De training wordt verzorgd door schaatstrainer Kees de Vrij. Voor info: Kees@SKITS.nl of 06 – 21275720. De trainingen beginnen vanaf donderdag 28 april, je kan ten allen tijden instappen.

Inschrijving en betaling kunnen via het portal. 10 trainingen voor  € 65, – of 20 trainingen voor € 100, -. Met deze rittenkaarten kun je ook deelnemen aan de wielertrainingen voor niet studerenden op vrijdagavond, zie wielrennen.

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2022 - Vrije Universiteit Amsterdam