Schaatsen

Begint het bij jou ook te kriebelen zodra er vorst is voorspeld? Kijk je reikhalzend uit naar de eerste Elfstedentocht in 20 jaar? Haal je schaatsen uit het vet en zorg dat je er klaar voor bent! Vanaf oktober biedt Sportcentrum VU in samenwerking met SKITS een uitgebreid pakket aan schaatsmogelijkheden. Er zijn trainingen voor absolute beginners, voor Elfstedentocht bedwingers en alles wat daar tussen zit. Helaas hebben we geen eigen ijsbaan. Daarom vinden onze trainingen plaats op de Jaap Edenbaan in Amsterdam Oost.

De trainingen zijn gericht op het aanleren/verbeteren van je schaatstechniek én het verbeteren van je (schaats)conditie. Of je nu een absolute beginner of een topper bent: het gaat altijd om het samenspel van balans, kracht, sturing, snelheid. Kortom: de magie van het schaatsen. Je mag meerdere keren per week aan trainingen deelnemen.

Rooster

maandag 17 december 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
16:30 - 17:40 Schaatsen (alle niveaus) Kees Jaap Eden IJsbaan Reserveren niet nodig
17:40 - 19:00 Schaatsen (hoog) Kees Jaap Eden IJsbaan Reserveren niet nodig
21:00 - 22:00 Schaatsen-Social Skate (alle) Kees Jaap Eden IJsbaan Reserveren niet nodig

dinsdag 18 december 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
22:10 - 23:10 Schaatsen (alle niveaus) Kees Jaap Eden IJsbaan Reserveren niet nodig

woensdag 19 december 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
08:00 - 09:00 Schaatsen (midden/hoog) Kees Jaap Eden IJsbaan Reserveren niet nodig

donderdag 20 december 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
16:30 - 18:00 Schaatsen (laag / midden) Kees Jaap Eden IJsbaan Reserveren niet nodig

vrijdag 21 december 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
08:00 - 09:00 Schaatsen (laag / midden) Kees Jaap Eden IJsbaan Reserveren niet nodig

zaterdag 22 december 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
12:00 - 13:15 Schaatsen (alle niveaus) Jaap Eden IJsbaan Reserveren niet nodig

Onze abonnementen

Schaatsen hele seizoen 18/19

vanaf € 46,00
Word Lid Meer info

Schaatsen okt-dec 2018

vanaf € 24,00
Word Lid Meer info

Schaatsen januari-maart 2019

vanaf € 24,00
Word Lid Meer info

vanaf
Word Lid Meer info

Schaatsen int. 19 nov-22 dec '18

vanaf € 15,00
Word Lid Meer info

Schaatsen int. 7 jan-9 feb '19

vanaf € 15,00
Word Lid Meer info

Schaatsen int. 11 feb-16 mrt '19

vanaf € 15,00
Word Lid Meer info

Schaatsen bij Sportcentrum VU

Ook 'pootje over' leren schaatsen en zo nog snellere rondetijden neerzetten? Met onze trainingen werk je aan je schaatstechniek en het verbeteren van je schaatsconditie! Een onvergetelijke ervaring...


SCHAATSEN BIJ SPORTCENTRUM VU

Sportcentrum VU biedt in samenwerking met SKITS een uitgebreid pakket aan schaatsmogelijkheden. Er zijn trainingen voor absolute beginners, voor Elfstedentochtbedwingers en alles wat daar tussen zit. Helaas heeft Sportcentrum VU geen eigen ijsbaan. Daarom vinden onze trainingen plaats op de Jaap Edenbaan in Amsterdam-Oost. Dit is een van de weinige onoverdekte ijsbanen van Nederland. Alleen studenten en pas-afgestudeerden (tot één jaar na afstuderen; peildatum 30 september 2017) mogen aan onze schaatstrainingen deelnemen.

De trainingen zijn gericht op het aanleren/verbeteren van je schaatstechniek én het verbeteren van je (schaats)conditie. Of je nu een absolute beginner of een topper bent: het gaat altijd om het samenspel van balans, kracht, sturing, snelheid. Kortom: de magie van het schaatsen. Je mag meerdere keren per week aan trainingen deelnemen. De trainingen gaan bijna altijd door, maar NIET tijdens onweer.

ROOSTER

Het rooster van schaatsen kan je hierboven vinden. Wil je meer informatie over de inhoud van de trainingen, kijk dan op de website van SKITS. 

SCHAATSABONNEMENTEN

Er zijn verschillende schaatsabonnementen waar je uit kan kiezen. De abonnementen zijn hierboven te vinden. Je kan kiezen uit een schaatsabonnement voor het hele seizoen of een half seizoen. Daarnaast zijn er intensieve blokken van 5 weken waarin je 2x (of meer) per week aan trainingen mag deelnemen.

KOSTEN

Voor schaatsen koop je een los abonnement bij Sportcentrum VU (online of aan de balie). Naast je schaatsabonnement bij Sportcentrum VU betaal je entree voor de ijsbaan. Hierbij krijgen studenten stevige kortingen! Kijk op http://www.jaapeden.nl/praktische-informatie/tarieven/. De rittenkaarten koop je bij de kassa van de ijsbaan. Je moet eenmalig een ijsbaanpas (7 euro) aanschaffen. Heb je die nog uit het verleden? Meenemen!

Je kunt er voor kiezen om lid te worden van studentenschaatsvereniging SKITS. Je lidmaatschap geldt dan als inschrijving voor schaatsen (en wielrennen) bij Sportcentrum VU.

STUDENTENVERENIGING SKITS

A.S.S.W.S.V. SKITS is de enige echte studenten schaats-, wieler- en skeelervereniging van Amsterdam. Bij SKITS kun je sporten op alle niveaus, veel studenten ontmoeten, feesten en je ontwikkelen bij een van de vele commissies! Als je lid bent van SKITS ben je automatisch ingeschreven als cursist. Kijk op www.skits.nl

MATERIAAL

Schaatsen kan je lenen bij de trainer Kees op de ijsbaan. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Handschoenen zijn verplicht, een muts wordt aanbevolen. Kleed je aan naar de weersomstandigheden. Vergeet niet je sportschoenen mee te nemen voor de warming up. Elke training begint met instructie/warming up naast het ijs.

CONTACT

Voor al je vragen met betrekking tot de schaatstrainingen neem je contact op met trainer Kees de Vrij: Kees@SKITS.nl; T 06 21275720   

 

Delen via    Facebook Twitter Google+ Pinterest

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2018 - Vrije Universiteit Amsterdam / Disclaimer / Privacy Statement